+358 40 542 2832 sales@puuskatuuli.fi

Laivan vuokraushinnasto

sisältää laivan käyttöön asiakkaan valitsemana ajankohtana, ja laivan tarvittavan miehistön.

Tarjoilut, ohjelmat ja muut palvelut hinnoitellaan erikseen

Lähtö ja paluu Helsinki

4 h     2000€ 

6 h     2300€ 

lisätunnit 200€/h

Yölisä +100€/h klo 24 jälkeen 

Hinnat +alv. 10%

Lähtölaiturit Helsingissä:
Lyypekinlaituri Kauppatorilla, Tammasaarenlaituri Ruoholahdessa, Herttoniemenranta, Vuosaaren Aurinkolahti

Ajokalenterimme:

 

Yhtiömme arvot

Asiakastyytyväisyys
Asiakas on meille aina ensisijalla.
Turvallisuus
Noudatamme tiukimpia turvallisuusnormeja estääksemme kaikki onnettomuudet. Tavoitteenamme on täysin onnettomuusvapaa laiva. Olemme pystyneet pitämään laivan erittäin turvallisena ilmoittamalla välittömästi kaikista turvallisuuspoikkeamista varustamolle ja yrityksemme johdolle. Kaikki poikkeamat käsitellään nopeasti ja niistä informoidaan koko henkilöstöä.
Tunnemme saariston
Yhdistämme vuosisataisen perimätiedon saariston erikoispiirteistä moderniin teknologiaan ja karttatietoon, sekä toimimme yhteistyössä viranomaisten kanssa että meillä on aina viimeisin tieto liikennealueemme väylistä ja luotaustiedoista.
Erikoisosaamisalueemme ovat luonnonsatamat
Tunnemme luonnonsatamat. Aina kun se on mahdollista, käytämme luonnonsatamia päästäksemme lähemmäksi luontoa. Noudatamme toki kaikkia rantautumiskieltoja ja kunnioitamme luontoa jättämällä käynnistämme mahdollisimman vähän jälkiä. Tiedämme satoja luonnonsatamia ja pyrimme joka kesä löytämään niitä lisää. Laivamme on varustettu niin, että pystymme olemaan tarvittaessa pidempiä aikoja saaristossa. Tunnemme myös Itämeren parhaat saaristosaunat.

Pin It on Pinterest

Share This