+358 40 542 2832 sales@puuskatuuli.fi

PALVELUT

Järjestämme Jahti Alexandralla juuri teidännäköisen tilaisuuden. Iloinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme tuottaa teille tilaisuuteenne sopivan kokonaisuuden, oli kyse kokouksesta, henkilöstötapahtumasta, juhlasta tai asiakastilaisuudesta. Voitte vuokrata pelkän laivan miehistöineen tai saada mukaan herkulliset tarjoilut, mielenkiintoiset ohjelmat ja käynnit saarikohteissa. Kun Jahti Alexandra irtoaa laiturista, nostamme aina purjeet ja kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan purjehdusta.

TILAUSPURJEHDUKSET

Jahti Alexandra sopii unohtumattomien tilaisuuksien toteuttamispaikaksi. Yrityksen kesäjuhlat, tärkeä kokouspäivä, mieliinpainuva koulutus, ihanat kesähäät tai syntymäpäivät saavat ainutlaatuiset puitteet perinteisellä purjelaivalla. Laivan miehistö on ammattitaitoista ja aidon iloisesti palvelevaa, joten voit luottaa tilaisuutesi hyviin käsiin. Tilauspurjehduksille voit tuoda oman tarjoilun tai varata laivan puolesta herkullisen ruokailun, kahvituksen tai merelliset eväät. Voit tutustua tarjoiluvaihtoehtoihin täällä. 
Voit varata Jahti Alexandran käyttöönne haluamananne ajankohtana.  Minimipurjehdusaika on neljä tuntia, ja laivan hintaan kuuluu aina laivan miehistö.
Katso hinnasto täältä. 

OHJELMAA LAIVALLA JA SAARISTOSSA

Purjelaiva ja saaristo soveltuvat mainiosti myös erilaisiin ohjelmiin ja siksi palveluihimme kuuluu myös laadukkaat,  laivalle ja luontoon soveltuvat oheisohjelmat.  Haluaisitteko oppia merimiestaitoja tai perinteisiä laivakäsitöitä? Hypätkää mukaan perinnelaivakulttuuriin huikean improvisaatioteatteriohjelman myötä! Saaristo inspiroi taiteeseen, joten olemme koonneet myös luovan ohjelman laivalle ja saariin. Luonto itsessään on oleellinen elementti, ja sitä pääsee tutkimaan erilaisten saarikäyntien ja opastusten kautta.  ja Olemme myös vierailleet laivalla asiakkaiden omilla kesämökeillä saaristossa ja osallistuneet sekä järjestäneet purjehduskilpailuja usean laivan kesken.  

TYHY-PÄIVÄT

Miten oivalluttaa  työhyvinvoinnin perusasioita henkilöstölle? Tuomalla henkilöstö poikkeukselliseen ja ajatuksia herättävään ympäristöön!  Merelle lähtiessä porukka irrottautuu tehokkaasti arjen kuvioista ja meri saaristoineen tarjoaa mahtavat puitteet työhyvinvointipäiville. Saariston  monimuotoisuus kutsuu liikkumaan luontoon, antaa mahdollisuuden rentoutua ja rauhoittua hiljaisuudessa tai virkistyä luonnon vihreydessä. Yhteinen purjehdus ja laivan vaatima tiimityö innostavat miettimään ryhmätyö- ja vuorovaikutustaitoja. Olemme koostaneet työhyvinvointiohjelmia erilaisten teemojen ympärille. Voitte valita valmiista vaihtoehdoista sopivan tai pyytää juuri teidän yrityksellenne sopivan kokonaisuudeen. Purjelaiva Alexandralla työhyvinvointiohjelmista vastaa kouluttaja Riina Lamminkari, jonka erikoisuutena on yhdistää  työhyvinvointiin merellisen ympäristön ja luonnon mahdollisuudet.

Pin It on Pinterest

Share This