+358 40 542 2832 sales@puuskatuuli.fi

Tervetuloa iloisten tapahtumien purjelaivalle!

Ainutlaatuinen yritystapahtuma, juhla tai elämys Jahti Alexandralla!

Tuulen kohina purjeissa, lokkien huudot aaltojen yllä,  iloinen kansimiehistön porina ja aidon pannukahvin tuoksu.

Laivan monipuoliset palvelut sopivat mainiosti yrityksen kesätapahtuman, kokouksen, tiimiohjelman tai työhyvinvointipäivän toteuttamiseen. Ohjelmassa on aina purjehdusta, johon jokainen saa osallistua omien taitojensa mukaan. Tarjoilut ja muu ohjelma onnistuvat osaavan henkilökunnan toimesta. Jahti Alexandralla voidaan vierailla mielenkiintoisissa saariston satamissa, kuten Vallisaaressa ja Kaunissaaressa.  Lue alta lisää vaihtoehdoista, joita voimme Alexandralla toteuttaa!

Haluatko yritystapahtumasi Jahti Alexandralle tai saaristoon?


Ota yhteyttä ja kysy teille sopivaa toteutusta!

Purjehdus mittojen mukaan!

Ammattitaitoinen ja iloinen miehistömme suunnittelee ja toteuttaa unohtumattomat tilauspurjehdukset. Voitte valita tapahtumaanne myös merellistä ohjelmaa tai käynnin saarikohteessa. Purjelaiva sopii mainiosti TYHY-päivän viettopaikaksi. Tutustu alta erilaisiin vaihtoehtoihin ja varaa teille sopiva vaihtoehto.

Isopurje

TILAUSPURJEHDUKSET

Jahti Alexandralla tehdään purjehduksia tilauksen mukaan juuri teidän tarpeisiinne soveltuen. Tutustu tilausristeilyjen toteuttamiseen, ja ota yhteyttä teidän tilaisuutenne järjestämiseksi. Laiva soveltuu mainiosti tärkeiden kokousten, virkistyspäivien, rapujuhlien, kick-offien tai tiimipäivien viettämiseen.

Lue lisää tilauspurjehduksista!

MERELLISET OHJELMAT

Jahti Alexandran purjehduksilla voi kokea ja nähdä monenlaista. Meillä on tarjolla erilaista ohjelmaa, sekä laivalle että saarikohteisiin. Voimme räätälöidä teille sopivan ohjelman, tai voit tutustua  valmiisiin vaihtoehtoihin.

Lue lisää ohjelmavaihtoehdoista!

 

TYHY-PÄIVÄN OHJELMAA

Purjelaivaympäristö ja monipuolinen saaristo sopivat täydellisesti työhyvinvoinnin kehittämiseen. Vuorovaikutustaidot, hyvä työilmapiiri ja työssä jaksaminen saavat uusia näkökulmia virkistävässä ympäristössä. Tyhy-ohjelmista vastaa työhyvinvointi-valmennusyritys Taitomieli.

Lue lisää TYHY-päivistä!

Jahti Alexandra

Jahti Alexandra on yksimastoinen puinen purjelaiva, jonka matkustajamäärä on 45 . Siinä on paljon avaraa kansitilaa, ja salonki, jossa voi ruokailla pöydän ääressä n. 25 henkilöä.  

Helsingissä laivan lähtölaiturina toimii Lyypekinlaituri Kauppatorilla, Herttoniemi, Vuosaaren Aurinkolahti tai Ruoholahti. 

Lue lisää laivasta ja sen tarinasta…

Pin It on Pinterest

Share This