+358 40 542 2832 sales@puuskatuuli.fi

HALUAISITTEKO PURJEHTIMAAN PERINNELAIVALLA?

Ota yhteyttä, niin järjestämme teillekin onnistuneen tapahtuman merellä!

Voit täyttää alla olevan yhteystietolomakkeen tai ottaa yhteyttä suoraan myyntiin.

15 + 10 =

YHTEYSTIEDOT:

Purjehdustapahtumien myynti:

Sähköposti: sales@puuskatuuli.fi

Puhelin: +358 40 542 2832

Yritys

Jahti Alexandran purjehduksista vastaa Puuskatuuli, purjelaivoista, saaristosta ja merellisten tapahtumien teosta innostunut osuuskunta. Se on perustettu vuonna 2014 järjestämään asiakaspurjehduksia ja tilaisuuksia yhteistyökumppaniemme aluksilla. Jäsenillämme on pitkä kokemus purjelaivoista ja niiden ylläpidosta. Kaikilla meillä on yhteinen tavoite järjestää unohtumattomia purjehduksia, mielenkiintoisia saariston tapahtumia ja saada asiakkaat tyytyväiseksi!

Tässä muutama henkilö kenet saatat laivalla tavata:


Lauri 

Lauri on ahkera ja ammattitaitoinen purjelaivan kapteeni. Häneltä kannattaa kysyä mitä vain purjelaivan kunnostamisesta, purjehduksesta ja merenkulusta ja saat  aikaiseksi innokkaan keskustelun. 

Riina 

Riina tuottaa purjelaivatapahtumia a:sta ö:hön. Tämä purjelaivojen monitoiminainen suunnittelee juuri teille soveltuvan tapahtuman, siihen sopivat ohjelmat ja tarjoilut. Ystävällinen asiakaspalvelu tulee esiin myös monipuolisten työhyvinvointiohjelmien myötä. 

Noora 

Noora on laivan prinsessa. Aina iloinen mastoon kiipeilijä, eräopas, perinnekäsitöiden tekijä ja ohjelmien sielu pitää ryhmäänne kuin kukkaa kämmenellä koko purjehduksen ajan. 

Puuskatuuli osk
Luuvakuja 6 A 13

00700 Helsinki, Finland

 Y-tunnus: 26246105

Pin It on Pinterest

Share This